Het was Pascal Redon, een champagneboer uit Trépail, die ons heeft aangestoken met zijn passie. "Zijn ogen fonkelden zoals zijn champagne, terwijl hij achterover leunde op zijn stoel in zijn eenvoudige veranda. Vol trots keek hij naar zijn Millésime 2005 die hij voor ons had ingeschonken." Dat moment was voor ons de inspiratie en de start van onze zaak in maart 2012. Onze belangstelling voor champagnes van eenvoudige boeren en kleinschalige bedrijven was gewekt. Mensen die met hart en ziel een familietraditie verder willen zetten en met hun vakmanschap prachtige producten maken. Hun champagnes hoeven niet elk jaar hetzelfde te smaken. Ze trachten het beste van hun wijngaard en van de voorbije zomers in het glas te krijgen. De kwaliteit, die telt. De ontdekking dat champagne veel meer is dan een aperitief, maar ook een smaakmaker bij vele gerechten, bleef niet lang uit. Een ervaring van zoveel verschillende sensaties in je glas. Ondertussen hebben we een assortiment voor elke gelegenheid. Van aperitief tot maaltijdbegeleider, geschikt voor elk feest of een glas “zo maar”. Natuurlijk hebben we ook heerlijke mousserende wijnen die niet in de Champagne gemaakt worden: Cava, Prosecco en Crémant. Onze wijnen zijn van het type ‘brut’ en zijn geselecteerd op basis van hun kwaliteit. We blijven op zoek naar topproducten want één ding is zeker: pareling in je glas maakt van elk moment een feest!

Pascale Redon 2011



